ANKARA HAVUZ BAŞI DÜĞÜN MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA HAVUZ BAŞI DÜĞÜN MEKANLARI

Havuz başı düğün mekanları adından da anlaşılacağı üzere açık hava düğün mekanlarına farklı bir boyut katarak, düğün salonu mekanlarına havuz faktörü de eklenerek ortama ve düğünlere çok daha farklı bir ambiyans katmaktadır. Açık mekânda düğün olgusu son zamanlarda tekrardan gündeme gelerek, özellikle de Ankara gibi büyük şehirlerde yapılan düğünlerde en çok tercih edilen düğün salonu mekanlarından olmuştur. Hal böyle olunca da düğün salonu işletmecileri tarafından bu alanda hizmet veren düğün salonu mekanları ya kendilerini revize etme yoluna gitmişlerdir ya da yeni mekanlar kurularak evlenecek çiftlere hizmet vermeye başlamışlardır. Aslına bakılırsa havuz başı düğünleri her çiftin hayalini süsleyen rüya gibi bir düğün organizasyonu demektir.








Düğün zamanı geldiği zaman çiftler kısıtlı zamanda birçok işi başarmak zorundadır. Ayrıca her şeyin kusursuz olması gerekir ve düğün öncesinde ve sonrasında da hiçbir aksilik olmaması için yapılan her hazırlıklar tekrar tekrar gözden geçirilmektedir. Her şeyin kusursuz olduğu anlaşılınca rahat bir nefes alıp düğün salonu tercihine geçebilirsiniz artık. Bu konuda da özellikle Ankara gibi büyük ve imkanların oldukça bol olduğu bir şehirde düğün salonu mekanları için oldukça bol alternatifler bulmak mümkündür. Fakat herkes düğününün en özel olmasını, en sıra dışı olmasını ve hatta en farklı olmasını ister. Bu da her ne kadar farklı organizasyonlar düzenlerseniz düzenleyin düğün salonu mekânı farklılığı kadar başarılı olabilirsiniz. İşte tam da bu noktada havuz başı düğün mekanları ortaya çıkmaktadır. Çünkü her türlü düğün organizasyonu için son derece elverişli bir yapıya sahip olan mekân, aslına bakılırsa sizin çok özel bir organizasyon yapmanıza fırsat bırakmadan diğer birçok düğünlerden farklı olarak ön plana çıkacaktır. Sadece bu kadarla sınırlı kalmayarak hem sizin hem de davetlilerinizin yıllarca anlatacağı oldukça farklı bir düğün organizasyonu olacaktır.

Havuz başı düğün organizasyonlarında et yemekleri ve alkol tercihi çiftlerin isteğine göre belirlense de aslına bakılırsa havuz başı et yemekleri ve alkollü içecekler ayrılmaz bir bütün haline gelmiştir. Havuz başı mekanların en büyük özelliğinden biri de yemekler mekâna ait mutfaklarda özel olarak pişirilir ve servis edilir. Ayrıca ister kırımızı et menüsü ile isterseniz de beyaz et menüsü ile davetlilerinize ikramda bulunabilirsiniz. Birçok çift özellikle havuz başı düğün salonu mekanlarından birini tercih ederken ikram konusunu da kendilerine uygun bir şekilde istedikleri gibi ayarlayabilmektedirler. Diğer yandan Ankara havuz başı düğün mekanları çiftlere ve davetlilere görsel bir şölen sunduğu gibi hizmet bakımında da alışıla gelmiş birçok düğün salonu hizmetlerinden de farklı şekilde çiftlere hizmetler sunmaktadır. Ayrıca yaşanabilecek sorunlara ve aklınıza takılan tüm konularda öğrenmek istediklerinizi Ankara havuz başı düğün mekanları işletme sorumlularıyla görüşerek cevap bulabilirsiniz. Bu şekilde asılsız bilgiler ve yanlış anlaşılmalardan da kurtulabilirsiniz.

Ankara havuz başı düğün salonu mekanları için çiftlerin en çok merak ettiği konulara bir göz atacak olursak; bunlardan ilki havuz başı düğün mekanları açık hava mekanlar olduğu için aniden hava değişimleri demek düğün organizasyonlarının tamamen mahvolması demektir. Fakat Ankara havuz başı düğün mekanları doğrudan düğün salonu olarak tasarlanıp imar edildiği için bu tür hava değişimlerine karşı da önlemler en baştan alınmıştır. Yani beklenmedik hava sürprizlerine karşı dakikalar içerisinde kapanabilen tavan yapısı sayesinde keyfiniz kaçmadan ve düğününüz yarıda kesilmeden açık hava düğününden kapalı mekân düğüne geçiş yapılır. Böylece ne siz ne de davetlileriniz asla mağdur olmaz ve rüyalarınızdaki düğününüz aksamadan devam edebilir.

Ankara Havuz Başı Düğün Mekanları

Diğer bir yandan sıkıntılı bir konu olan ulaşım sorununa da çözüm sunulmuştur. Ankara oldukça büyük bir şehir olduğu halde ulaşım konusu mümkün olabildiğince geniş tutulmuştur. Tam da bu durum göz önüne alındığında tutmak istediğiniz havuz başı düğün mekânı gerek şahsi araçlarınızla ulaşabileceğiniz gerekse de toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla ulaşabileceğiniz bölgelerde bulunmaktadır. Böylece Ankara'nın her yerinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca adres olarak ta bulunması son derece kolay yerler tercih edilmiştir. Ayrıca davetliler konusunda her zaman bir bilinmezlik söz konusudur. Fakat bu mekanlarda 500 ila 3000 kişilik bir davetli sayısına kadar misafir sayısına ulaşabilirsiniz.

Ulaşım konusuna değinmişken otopark sorununa değinmeden geçmek olmaz. Çünkü bu tür toplantı salonları, düğün salonları ya da herhangi bir kalabalık organizasyonun temel sıkıntılarından biridir otopark sorunu. Gittiğiniz mekânda aracınızı bırakacak uygun bir yer bulabilmek için saatler harcanmaktadır. Bu da davetlileri çileden çıkaran bir durumdur. Her ne kadar birçokmekânda otopark hizmetleri bulunsa da davetli sayısında bir sürpriz değişim olduğu zaman tüm sistem çökmekte ve yine ortaya otopark sorunu çıkmaktadır. Bu sorunun çözümü öncelikle Ankara havuz başı düğün mekanları için otopark hizmetleri içerisinde vale bulundurularak çözülmüştür. Ayrıca mekânın büyüklüğü ve davetli kapasitesine de uygun araç kapasitesinde otopark sistemi kurulmuştur. Yani içiniz rahat bir şekilde davetlilerinizi ağırlayabilirsiniz.

Gelin ve damat düğünden haftalar hatta aylar öncesinden hummalı bir hazırlık çalışmalarına başlarlar. Çiçekçiden gelinlikçiye, davetiyelerden düğün fotoğrafçısına ve hatta düğün organizatörüne birçok ayarlamayı önceden yaparlar. Ayrıca defalarca gözden geçirirler bir aksilik çıkmaması için. İşte bu konuların bir kısmını isterseniz Ankara havuz başı düğün salonlarında ayarlayarak daha kolay bir düğün organizasyonu yapabilir ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Yani isterseniz düğün salonunuzu ayarladığınız sırada düğün organizatörünüzü de buradan ayarlayabilirsiniz. Diğer bir yandan profesyonel bir düğün fotoğrafçısı bulmak oldukça güç bir hale gelmiştir. Doğa l ışık kullanımı, alet ve ekipman kullanımı ve hatta tüm işler bittikten sonra iyi bir photoshop işi çıkarabilecek yetenekli eleman bulmak artık oldukça zordur. Düğününüz bittikten sonra çekilen resimlerin son derece kötü olmasıyla düğünden sonra şok yaşamak istemiyorsanız düğün fotoğrafçınızı da iyi seçmelisiniz. İsterseniz düğün fotoğrafçısını da Ankara havuz başı düğün mekanları fotoğrafçılarından tercih edebilirsiniz. Böylece birçok yapmanız gereken işi tek seferde halletmiş olursunuz.

Ankara Havuz Başı Düğün Mekanları

Bu kadar bilginin ardından Ankara havuz başı düğün mekanlarında, düğün salonları olarak ne gibi hizmetler çiftlere ve davetlilere sunulur bir göz atmakta fayda vardır. Fakat öncelikli olarak bu hizmetler her havuz başı düğün mekânı için aynı olmamakla birlikte bazı mekanlarda daha farklı ve kapsamlı hizmetler sunulacağı gibi bazı mekanlarda da çiftlerin isteği üzerine farklı hizmetler eklenip çıkarılabileceğini belirtmemizde fayda vardır. Ayrıca çiftler bütçelerine en uygun Ankara havuz başı düğün mekanlarından birini tutmak istiyorlarsa ek ücrete tabi olan bazı hizmetleri değiştirerek te istedikleri fiyatlara ulaşabilmeleri söz konusudur. Ama biz yine de genel olarak Ankara havuz başı düğün salonlarında çiftlere ne gibi hizmetler sunulur bir göz atalım;

  • Yemek ve içecek servisi. Yemek konusunda hiçbir endişeniz olmasın. Çünkü istediğiniz türde yemekler hazırlanabilmektedir.
  • Aynı anda birden fazla düğüne imkân sağlar.
  • Catering firması getirebilme imkânı.
  • Engelli girişi bulunması sayesinde davetlilerinizi rahatça ağırlayabilirsiniz. Birçok mekânda olmayan bu çok önemli detay yüzünden çiftler mahcubiyet yaşayabilmektedir.
  • Fotoğrafçı hizmetleri bulunduğu gibi isterseniz kendi düğün fotoğrafçınızı da getirebilme imkanına sahipsiniz.
  • Afterparty alanı
  • Düğün salonu organizatörü olmasının haricinde isterseniz kendi düğün organizatörünüzü de getirebilme imkânınız bulunmaktadır.
  • Işık, ses ve sahne hizmetleri en gelişmiş sistemler ve son teknoloji ürünleri kullanılmaktadır. Bu sayede kesinlikle ses ve ışık sistemlerinde bir sorun oluşmaz. Yani kapalı alanlarda olan akustik kalitesinin daha iyisini alabileceğiniz mekanlar bulunmaktadır.
  • Yiyecek ve içecek menüsünde istediğiniz gibi değişikliğe gidebilir veya özelleştirebilirsiniz. Aslına bakılırsa yiyecek konusu biraz hassas konudur. Çünkü herkes her yemeği yiyemez. Bu sebeple özel usta şeflere yemeklerin nasıl hazırlanacağı konusunda düğünden önce bilgi vermeniz yeterli olacaktır.
  • Organizasyon sorumlusu
  • Vale hizmetleri sayesinde kesinlikle otoparkta yer aramak zorunda kalmadan rahat bir şekilde araçların park sorunu ortadan kaldırılmıştır.
  • Havai fişek gösterileri ile gecenin ilerleyen saatlerinde daha güzel bir ışık şöleni sunulur.
Tüm bu hizmetler ve daha fazlası için Ankara havuz başı düğün mekanlarından birinin yetkilileri ile görüşmeden düğün salonu kiralamayın. Artık çok gelişen teknoloji ürünleri düğün salonlarında da kendine yer bularak daha farklı ve zengin içerikli düğün organizasyonunu sizlere sunmayı vaat ediyor. Böylece çok klasikleşen, artık herkesin görmekten sıkıldığı düğün mantığından kurtularak daha farklı bir düğün deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Hem sizin hem de davetlilerinizin yıllar boyunca hayranlıkla anlatacağı bir anınız olacaktır.