ANKARA NİKÂH SONRASI YEMEK VE EĞLENCE MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA NİKÂH SONRASI YEMEK VE EĞLENCE MEKÂNLARI

Nişan, nikâh ya da düğün için hazırlıkları son bulurken bir düğün salonu ayarlamak oldukça önemlidir. Düğün salonu çiftlerin birlikte karar verdikleri en önemli düğün kararlarından biridir. Özellikle de yemekli bir düğün organizasyonu düşünüyorsanız Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları tam size göre bir mekân olabilir. Nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları adından da anlaşılacağı gibi restoran mekanlarındandır. Yani istediğiniz her çeşit yemeği davetlilerinize ikram edilebilecek mekanlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Şilingir Meyhane - Ankara Düğün

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Tuğba Aytar Güzellik

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Kule Evo No:150 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara







Yemekli düğünler için düğün mekanları belirlemek oldukça zor ve önemlidir. Çünkü yer yemeği herkes yiyemez. Bu sebeple birden fazla yemek menüsü davetlilere sunulmalıdır. Sadece yemek değil içecek menüsü de yine oldukça zengin bir içeriğe sahip olmalı ve belirli aralıklarla davetlilere ikram edilmelidir. Yemek menüsü demişken biraz daha açmakta fayda vardır. Öncelikli olarak yemekler nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarında, restorana ait bir bölümde hazırlanır. Aşçılar alanlarında eğitimli ve deneyimli kişilerden seçilir. Yani hiçbir şekilde acemi personel yemek bölümünde çalışamaz. Bu konuyla ilgili de diyabetik menü adı altında ikram edilecek yemekler diyabet hastası davetlilerinizin rahatlıkla yiyebileceği yemekleri barındırmaktadır. Diğer bir menü ise çocuk menüsü olarak davetlilerinizin çocukları için sunulan menüdür. Bu menü ise yine diyabet menüsü gibi son derece özel olarak hazırlanır. Besin değerleri, kullanılan yağ ve tuz oranları özel olarak ayarlanarak yiyecek ve içecek menüleri oluşturulur. Diğer menüler ise normal yemek standartlarına uygun olarak besin değerleri uzman ekipler tarafından hesaplanarak yemek menüsü hazırlanmış olur.

Ankara Nikâh Sonrası Yemek ve Eğlence Mekânları

Bununla da kalmayarak içecek menüsü de en az yemek menüsü kadar önemli bir durumdur. Düğününüzden önce belirleyeceğiniz içecek menüsü ile davetlilerinize hangi içeceklerin hangi aralıklarla ikram edileceği konusuna karar verebilirsiniz. Gazlı, gazsız içecekler, meşrubatlar, meyve suları ve hatta alkollü içeceklerin bile servisini istediğiniz zaman istediğiniz davetlilere yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca düğününüzde alkol menüsü olmasını da istiyorsanız önceden bu detayı da belirtmeniz gerekmektedir. Yerli ya da yabancı alkollü içeceklerin hangi aralıklarla ve hangi davetlilerinize ikram edileceğinizi de belirleyebilirsiniz. Böylece keyifli bir düğün organizasyonu sunarken davetlilerinizin de daha keyifli bir şekilde sizin bu mutlu gününüze eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. Tabi bu seçimler tamamen sizin belirleyeceğiniz kriterlere bağlı olarak ayarlanır. Ayrıca hem yiyecek hem de içecek menüleri Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları düğün paketleri içerisinde çiftelere detaylı olarak sunulmaktadır.

Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekânı demişken eğlenceden bahsetmeden geçmek olmaz. Bu sebeple biraz da eğlence içeriğinde bahsetmek gerekir. Nitekim düğün denildiği zaman akıllara her zaman ilk olarak halay çekmek, yöresel oyunlar oynamak gelir. Yıllarca beklenen bu an geldiğinde yani düğün zamanı geldiğinde oyun oynamadan düğün yapmak kesinlikle olmaz. Genel olarak kültürümüzde de oyunlar düğünlerimizin bir parçası haline gelmiştir. Bu nedenle de düğün salonları bakılırken çiftlerin ilk olarak dikkat ettiği konuların başında eğer mekân açık ise oyun oynanabilecek bir sahneye sahip olması ve bunun yanında da mutlaka çok kaliteli ses sistemleri ve ışık sistemlerine sahip olmasıdır. Diğer bir yandan nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları gibi genelde kapalı olan ama açık düğün alanlarına da sahip olan mekanlarda ilk olarak çiftlerin dikkat ettiği konu tavan yüksekliğidir. Çünkü çiftin dans ettiği ya da yöresel oyunların oynandığı sırada davetlilerin de eşlik etmesiyle birlikte ortaya sıkıntılı durumlar çıkabilmektedir. Bu sebeple tavan yüksekliğinin fazla olması muhakkak olarak dikkat edilen bir konudur. Yani kat yüksekliği ne kadar fazla olursa mekân o kadar daha ferah olacaktır. Bunun yanı sıra geniş bir oyun alanı ve daha az kolonlara sahip olması da önemli detaylardan sadece bir kaçıdır. Diğer bir önemli ayrıntı ise çiftler mekânda kullanılan ses sistemleri ve ışık sistemlerinin de kalitesine dikkat etmektedir. Gerçi artık neredeyse her mekân son teknoloji ses sistemleri, ışık sistemleri ve kamera sistemleri ile donatılsa da daha kaliteli hizmetler sunan düğün salonu mekanları muhakkak bulunmaktadır.

Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarında çiftelere ve davetlilere sunulan hizmetlerden bahsetmişken diğer önemli detaylara da bir göz atmakta fayda vardır. Bu hizmetlerden en önemlilerinden biri belki de bugüne kadar dikkat çekmemiş sorunlardan biri olan otopark sorunudur. Yani her ne kadar kişisel olarak sorun yaşasak ta toplu olarak davetlilerimizin bu sorunu bizim yüzümüzden yaşaması hele de en önemli günümüz olan düğün günümüzde olması son derece talihsiz bir olay olacaktır. Tam da bu konuyla alakalı olarak Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarında mekâna göre değişiklik gösterse de açık ya da kapalı otopark hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca vale hizmetleriyle ve güvenlik kamera sistemleri ile aklınız otoparktaki araçlarda kalmadan keyifle düğününüzü yapabilirsiniz. Rüyalarınızı süsleyen, yıllarca hayalini kurduğunuz ve bir ömür boyu da keyifle anlatacağınız bu süre boyunca düğününüzün haricinde hiçbir detayın canınızı sıkmasına izin vermemiş olursunuz. İsterseniz Ankara içerisinde nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarından birini tutarak davetlilerinizin rahatlıkla ulaşabileceği bir yer bulabileceğiniz gibi isterseniz de Ankara şehir dışında bir mekân tutarak şehrin hengamesi ve gürültüsünden uzakta güzel ve rüya gibi bir düğün organizasyonu yapabilme imkanına sahipsiniz. Böylece her şeyin tam istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Ankara Nikâh Sonrası Yemek ve Eğlence Mekânları

Düğün salonu mekanlarının hizmet ve imkanlarından bahsetmişken düğün paket içerikleri ve diğer hizmetleri hakkında da biraz bilgi vermemiz daha uygun olacaktır. Düğün fotoğrafçılığı ve düğün videosu düğün paketleri içeriğinde çiftlere sunulan hizmetlerden biridir. Seçilen paketlere göre belirli bir fotoğraf adedi ve belirli bir sürede düğün videosu paket içeriğinde çiftlere hediye olarak sunulmaktadır. Seçilen diğer paketlere göre bu fotoğraf sayısı ve video süresi artabilmektedir. Fakat bazı düğün salonu mekanlarında isterseniz düğün fotoğrafçınızı dışarıdan da getirebilmenize müsaade edilebilmektedir. Ayrıca son teknoloji görüntüleme sistemleri ve kamera sistemleri ile düğün anında internet üzerinden yayın yapılabildiği gibi kablosuz olarak düğün görüntüleriniz anlık olarak dev ekranlara iletilerek herkes tarafından net bir şekilde izlenebilmeniz sağlanmaktadır. Böylece herkes net bir şekilde sizin en mutlu anlarınıza tanıklık edebilecekler.

Düğün salonu içerisinden bahsetmişken bu konu ile ilgili olarak düğün içeriğine uygun bir dizayn yapılabilmesi de son derece önemlidir. Yani isterseniz gösterişli ve son derece lüks bir düğün organizasyonu yapabileceğiniz gibi daha mütevazi bir düğün organizasyonu da yapabilirsiniz. Bu işlem için sahne tasarımından masa örtüsüne ve hatta sandalye tasarımlarına kadar olan bu geniş yelpaze tasarımından düğün salonu organizatörü personelleri sorumlu olup tasarımları sizin isteğiniz üzere ve tamamen sizin zevkinize uygun bir biçimde tasarlamaktadırlar.

500 ila 1500 kişiye kadar davetlilerinizi ağırlayabileceğiniz muazzam bir mekânda rüyalar gibi bir düğün organizasyonu yapabilirsiniz. Eğer bu düğünü yapabileceğiniz bir düğün organizasyon şirketiniz yoksa nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları içerisinde size özel bir düğün organizatörü eşlik edecektir ve düğününüz son bulana kadar her şeyin ve her detayın eksiksiz biçimde olması için çalışmalar yürütecektir. Bazı Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarında ise düğün organizatörünüzü getirebileceğiniz gibi bazı mekanlarda ise mekân tarafından size bu alanda hizmet verecek alanlarında en iyi organizatörler hizmet verecektir. Ayrıca böyle bir mekân için düğün pastası hizmetinden bahsetmeden geçmek te olmaz. Yani hayalinizdeki düğün pastasını yaptırabileceğiniz gibi pasta konusuna kararsız kaldıysanız katalogdan istediğiniz pasta modelini seçebilir ya da konsept tasarım düğün pastası yaptırabilirsiniz.

Düğün mekanlarının bir diğer sıkıntılı durumu ise engelli davetliler için özel bir girişi olmamasıdır. Bu sebep birçok çift ve davetli için oldukça sıkıntı anlar yaşatmaktadır. Herkesin rahat bir şekilde düğün organizasyonunuza ulaşabileceği bir mekânı tercih etmeniz oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu sebeple Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanlarının birçoğu bu şartlara uygun yani engelli girişi ile engelsiz bir düğün organizasyonu yapılabilmesi için tüm şartlar seferber edilmiştir. Böylece tüm davetlilerinizi gönül rahatlığı içerisinde ağırlayabilirsiniz. Daha önceden de söylediğimiz gibi düğün gününüzde yani bu çok özel gününüzde düğününüzden başka hiçbir detayı düşünmemeli ve canınızı sıkmamalısınız. Hizmet konusuyla ilgili son olarak belirtmemiz gereken konu ise bütçenize en uygun Ankara nikah sonrası yemek ve eğlence mekanları bulabilirsiniz. Fakat bu bahsettiğimiz düğün paketi hizmet içerikleri her mekân için değişiklik gösterebileceği gibi ücretleri konusunda da değişiklik gösterebilir.