ANKARA OTEL DÜĞÜN MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA OTEL DÜĞÜN MEKANLARI

Düğün mekânı seçimi belki de herkesin en zorlandığı seçimlerden biridir. Çünkü seçilecek mekâna uygun bir düğün organizasyonu hazırlanır. Eğer hayalinizde ki düğün organizasyonunu gerçekleştirmek istiyorsanız ilk olarak yapmanız gereken iş düğün salonu mekanına karar vermek olacaktır. Düğününüzün; lüks, gösterişli, ihtişamlı, sade ya da daha yöresel içerikli olmasına siz karar verdiğiniz gibi bu seçim biraz da düğün mekanıyla alakalıdır. Yani Ankara'da düğün yapmak istiyorsanız tabi ki birçok farklı türde düğün salonu mekânı sizlere sunulur. Ankara otelleri de düğün mekânı olarak tercih edilen mekanlardan biridir. Muhteşem bir Ankara manzarası eşliğinde elit bir düğün yapmak istiyorsanız otel düğün mekanları tam da size göre yerlerdir. Rüya gibi bir düğün organizasyonu için ilk olarak seçmeniz gereken düğün mekânı olacaktır. Çünkü tüm organizasyonlar düğün salonuna uygun ayarlanır ve hayata geçirilir. Her türlü organizasyonların ve hatta konsept uygulamaların bile hayata geçirilebilmesi için en önemli faktör düğün salonu mekanıdır. Bu sebeple düğün mekânı son derece önemlidir. Nitekim çiftlerin de en kararsız kaldıkları ve seçmekte en çok zorlandıkları şeylerden biridir düğün salonu türünü belirlemek.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Tuğba Aytar Güzellik

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Kule Evo No:150 Çankaya - Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Düğün

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara







Ankara'da bütçenize uygun, istediğiniz kalitede ve dört ya da beş yıldızlı onlarca otel bulabilirsiniz. Otellerin düğün salonu olarak tercih edilmesinin birçok amacı bulanmaktadır. Çiftler otel düğünü yaparken ilk olarak dikkat ettikleri salonun yapısıdır. Çünkü fazla kolon ve basık bir yapı insanların daralmasına ve rahat hareket edememesine sebep olacaktır. Hele bir de kalabalık bir düğün organizasyonu ise hiç kimse memnun kalmayacaktır. Fakat otellerin toplantı ve düğün salonları zaten kalabalık davetlileri ağırlamak ve sahnede sergilenen gösteriyi izletmeye odaklı planlanıp uygulandığı için düğünler için son derece elverişli mekanlardır. Bu sebeple özellikle kalabalık davetli düğün organizasyonları için otel düğün mekanları daha ferah bir organizasyon düzenlemenize imkân sunmaktadır. Düğün mekanları arasında bugüne kadar en konforlu mekân önerileri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Ankara otel düğün mekanları çiftlere birçok imkânı da beraberinde sunmaktadır. Otel düğün mekanları, her ne kadar kapalı mekân düğün salonları olsalar da bazı otel düğün mekanları hem kapalı hem de açık hava düğün imkanını beraberinde sunabilmektedir. Yaklaşık olarak 2000 kişiye kadar kapalı alan 750 kişiye kadar da açık alanda düğün keyfi yaşama imkânı ya da kokteyl hizmetleri sunulabilmektedir.

Ankara Otel Düğün Mekanları

Otel düğünlerinin birçok avantajı bulunmaktadır. Bu imkanlardan en önemlileri nitekim çiftlerin daha geniş bir hizmet paketleri arasında seçim yapabiliyor olmalarıdır. Ayrıca herhangi seçtiğiniz bir hizmet paketini de istediğiniz gibi özelleştirme imkanına da sahipsiniz. Kısaca biraz bahsedecek olursak;

  • Herkes her türlü yemeği yiyemez. Yani yemek konusu son derece büyük önem arz etmektedir. Bu sebeple de düğünden önce menü tadımı yapabilirsiniz. Ayrıca yemekler otellerin kendi aşçıları tarafından ve kendi mutfaklarında hijyen ve temizlik kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek hazırlanmaktadır. Diğer bir yandan çocuklar için özel menü, diyabetik, kosher, vegan ve vejetaryen menüler oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Yemek kadar önemli diğer bir husus ise içecek servisidir. Düğününüzde alkollü içeceklerin servisinin yapılmasını istiyorsanız önceden belirleyerek alkol menünüzün içeriği hakkında da bilgi vermelisiniz. Diğer bir yandan belirli aralıklarla meyve suyu, meşrubatlar ve gazlı ya da gazsız içeceklerin de servisi yapılmaktadır.
  • Düğün denildiği zaman bizim kültürümüzde ilk akla gelen şeylerden birisi de oynamaktır. Genel olarak düğünlerimize bakıldığı zaman neredeyse oyun oynamadan bir düğün organizasyonu olmaz. Yöresel oyunlardan tutun klasikleşmiş danslara derken eğlencenin boyutu büyüyüp dünya genelinde bilinen danslara kadar gitmektedir. Hal böyle olunca da müziğin ve eğlencenin sınırı olmuyor. İşte tam da bu sebeple düğün organizasyonlarınız gece saat 24:00'a kadar devam edebilir ve bu süre boyunca da size ve davetlilerinize sürekli olarak hizmet verecek personel bulunmaktadır.
  • Diğer bir yandan otel düğünlerinin tercih edilmesinde ki en büyük sebep balayınızı hemen yapabilme imkânı sizlere sunulmaktadır. Şöyle ki çiftler için düğün paketine ekleyebileceğiniz hizmetlerden biri olan balayı odası sayesinde düğününüzün hemen ardından balayınıza başlayabilirsiniz. Fakat bu konuda önemli bir detay belirtmemizde fayda vardır. Seçtiğiniz otel imkanlarına göre balayı yaptığınız süre zarfında sauna, hamam, masaj hizmetleri ek ücretler karşılığında verilebilmektedir. Fakat gelin ve damat için ertesi sabah açık büfe hizmetleri verilmektedir. Daha fazla detaylı bilgi almak istiyorsanız otel yetkilileri ile görüşebilirsiniz.
  • Davetlilerinizin karşılama kokteylleri ile karşılamanız herkesi daha da hoşnut edecektir ve davetlilerinizin çok daha memnun olmasını sağlayacaktır.
  • İsteğinize göre kırmızı et ya da beyaz et yemekleri ile limitsiz yerli içki servisi imkânı
  • Dekorasyon son derce önemlidir. Masa örtüsü ile sandalyelerin dizaynı son derece önemlidir. Yapılan düğün organizasyonu ile salonun dizaynı birbirini tamamlayıcı nitelikte olmalıdır.
  • Düğün pastası çiftin seçimlerini yapmakta en çok zorlandığı diğer bir detaydır. Bu konuda da düğün salonu hizmetleri olarak düğün pastası seçimi ve hazırlanması konusunda çiftlere yardımcı olunmaktadır.
  • Ankara otel düğün mekanlarından birini tercih ettiğiniz zaman ulaşım konusunda da sorun yaşamazsınız. Çünkü otellerin ulaşımları gerek toplu taşıma ile gerek ise hususi araçlarla kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu sayede davetlileriniz asla zorlanmadan düğününüze ulaşabilecektir.
  • Bazı otel düğün mekanlarında otopark sorununa çözüm için çiftlere vale hizmeti sunulmaktadır. Otellere ve düğün paket içeriğine göre değişiklik gösterebilen vale hizmeti konusunda bilgi almalısınız.
Ankara otel düğün mekânlarındaevlenecek çiftlere bu saydığımız hizmetler ve daha birçok kolaylıklar sunan hizmet paketleri sunmaktadır. Ayrıca otellerin düğün salonu olarak kullanılması birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Mesela örnek vermek gerekirse, sahne hizmetleri için salonlar son derece uygun mekânlardır. Diğer bir yandan ışık ve ses akustiği konusunda da en iyi düğün salonu mekânları arasında yer almaktadır. Bu sebeple bile birçok çiftin düğün salonu mekânları arasında tercih listesinin ilk sırasında otel düğün salonları yer almaktadır. Kısaca rahatlık ve daha fazla imkân denildiği zaman hiç şüphesiz ve tartışmasız en iyi imkânlar her zaman olduğu gibi Ankara otel düğün mekânlarında çiftlere ve davetlilere sunulmaktadır. Bu sebeple bile birçok çiftin vazgeçilmez tercihi otel düğün mekânlarıdır.

Ankara Otel Düğün Mekanları

Mekânlara göre değişiklik gösterse de isterseniz düğün fotoğrafçınızı getirebildiğiniz gibi düğün organizasyon firmanızı da getirebilirsiniz. Bu sayede düğününüzü organizatörünüzün ayarladığı gibi dizayn edebilir ve hayalinizde ki düğünü yaşama imkânına kavuşabilirsiniz. Ne de olsa bu düğün sizin düğününüz ve bu özel gününüzün daha da özel olabilmesi, yine sizin isteklerinizin aynen uygulamaya geçmesiyle alakalı olduğu için bu konudaki tüm istekleriniz yerine getirilebilmelidir. Ayrıca istediğiniz otellerden düğün mekânı ücretlerini öğrenebilir ve bu mekânlarda çiftlere sunulan düğün paketi hizmetlerini istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Aslına bakılırsa istediğiniz düğün salonunu bütçenize en uygun şekilde ayarlayabilmeniz oldukça kolaydır. Bunun için yapmanız gereken şey kesinlikle size sunulan düğün hizmetleri paketleri hakkında detaylı bilgi almaktır. İstediğiniz hizmet paketini seçerek içeriği hakkında da istediğiniz gibi özelleştirmelerde bulunabilirsiniz. Birçok ücrete tabi olan hizmeti çıkarabilir ve yerine başka hizmetler de ekleyebilirsiniz. Ayrıca otel düğünü yaptığınız takdirde balayı paketini seçerseniz evliliğinizin 1. Yılınızda aynı odanın müsait olması halinde 1 gecelik konaklama imkânı sizlere sunulabilmektedir.

Görüntüleme sistemleri otellerin diğer düğün salonlarından bir adım daha ileride olmasını sağlayan sistemlerden biridir. Öyle ki geniş açılı kameralar, kablosuz yayın yapan projeksiyon sistemi ve internet üzerinden düğününüzü izleyebileceğiniz bir yayın ve daha nice teknolojinin son harikası seslendirme ve görüntüleme sistemleri sizi bekliyor. Fotoğraflarınızın çekimi ve düğün videonuzun çekimi için düğün fotoğrafçısı tercih etmeyip otel düğün mekânında size önerilen fotoğrafçıyı tercih etmeniz durumunda son derece kaliteli ve profesyonel düzeyde photshop kullanabilen elemanlar tarafından fotoğraflarınız çekilip düzenlenecektir. Ayrıca bazı otellerde belli sayıda düğün fotoğrafı ve belirli sürede düğün videosu düğün hizmet paketi içerisine dâhil ve çiftlere hediye olarak sunulmaktadır. Aslına bakılırsa son derece avantajlı olan bu uygulamanın içeriği hakkında çok daha kapsamlı bilgiyi Ankara otel düğün mekânları yetkilileri ile görüşerek edinmeniz mümkündür. Sadece bu konuda değil aklınıza takılan ve daha detaylı bilgi almak istediğiniz her konu için Ankara'da ki otellerle görüşebilirsiniz. Bu sayede size ve bütçenize en uygun mekânı da bulabilir ve hayalinizdeki düğünü yapabilirsiniz. Düğün gününüzde sizin yapmanız gereken tek şey eğlenmek gerisini asla kafanıza takmadan gönlünüzce bu güzel anın keyfini çıkarmak kalıyor.