ANKARA DÜĞÜN SALONLARI FİYATLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA DÜĞÜN SALONLARI FİYATLARI

Havaların da ısınmaya başladığı şu günlerde artık yavaş yavaş düğün mevsiminin de başladığını görmekteyiz. Müstakbel eşinizle birlikte aldığınız düğün kararının ardından sıra geldi düğün hazırlıklarına. Tabi ki bu süreç oldukça meşakkatli ve yorucu bir süreçtir. Çünkü her şeyin eksiksiz ve kusursuz olması için aynı şeylerin üzerinden defalarca geçilerek tekrar tekrar kontrol edilir. Tabi düğün salonu kararı verilirken de yine aynı şekilde defalarca istişareler yapılır ve buna göre bir karar verilir. Düğün demek bir bakıma her yönden masraf anlamına da geldiği için atılacak adımlar dikkatle atılmaktadır. Aksi taktirde düğün sonrasında yüklü bir düğün faturasıyla karşılaşmanız sürpriz olmayacaktır. Bu sebeple düğün salonu tercihi yapılırken de salon tercihini etkileyen en önemli faktörlerden biridir fiyat konusu. Eğer evlenmeye karar verdiyseniz ve düğününüz Ankara'da olacaksa mutlaka Ankara Düğün Salonları Fiyatlarına bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Şilingir Meyhane - Ankara Düğün

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Tuğba Aytar Güzellik

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Kule Evo No:150 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Kültürümüzde düğünlerin çok özel bir yeri vardır. Dolayısıyla düğünün yapılacağı mekân da en az düğün merasimi kadar büyük önem arz etmektedir. Bu sebeple düğün salonunu çok iyi düşünerek tercih etmek gerekmektedir. Tabi daha önceden de belirttiğimiz gibi düğün salonunu da tercih ederken fiyatı göz önünde bulundurulmalıdır. Peki, ama Ankara Düğün Salonu Fiyatları ne kadar? Bu soru hemen hemen herkesin merak ettiği bir konudur. Biz de sizler için Ankara Düğün Salonu Fiyatlarını genel olarak araştırdık. Düğün salonu seçimi yaparken Ankara'da birçok mekân seçeneği mevcuttur. Açık hava düğünü, kır düğünü, salon düğünü, otel düğünü ve daha birçok seçeneği de ilave etmek mümkündür. Bu mekanların fiyatları ise genel olarak 2000 TL ile 10.000 TL aralığında değiştiğini belirtmemiz gerekir. Tabi bu fiyatlar taban fiyatları olduğunu da belirtmemizde fayda vardır. Yani standart olan düğün hizmetleri haricinde hizmet almak isterseniz ya da sizin için belirlenmiş davetli sayısında artış olduğu taktirde bu fiyatlar tekrar değişecektir. Bu arada bu bahsettiğimiz Ankara Düğün Salonu Fiyatları Ankara geneline ait olduğunu belirtmemiz gerekir. Bu bahsettiğimiz fiyatlarda semtler ve ilçelere göre değişiklik gösterebileceğini de belirmemizde fayda vardır.

Düğün Salonu Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Düğü salonu seçimi yapacağınız zaman dikkat etmeniz gereken bazı önemli detaylar vardır. Bu hususlar seçtiğiniz düğün mekânı fiyatlarını doğrudan etkileyecek faktörlerdir. Tabi düğün salonlarında düğün paketi adı altında neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz standart hizmetler de sunulmaktadır. Ama isteyen çiftler için aşağıda belirttiğimiz ekstraları da almak mümkündür.

  • Menü seçimi yaparken standart düğün paketinin dışına çıkmak
  • Dj ya da canlı müzik hizmeti almak
  • Vale hizmeti almak
  • Fotoğrafçı, ses ve ışık düzenlemeleri için farklı firmalarla anlaşmak
  • After parti için ekstradan içecek ve menü ikramları
İşte tüm bunlar düğün salonları fiyatlarını değiştirecek faktörlerdir.