ANKARA AÇIK HAVA DÜĞÜN

blog yazısı ekle !

ANKARA AÇIK HAVA DÜĞÜN

Ankara açık hava düğün mekanlarında, düğün yapmak pek çok çiftin hayalidir. Ankara açık hava düğün mekanları olarak kır düğünü, havuz başı gibi farklı konseptleri kapsayan çeşitli bir organizasyondur. Havanın değişken olması Ankara açık hava düğün mekanlarında hiçbir riske yer verilmemektedir. Çünkü bu yerlerde kapalı salonlar mevcuttur. Böylece beklenmedik hava koşullarında düğün gününü iptal etmek yerine bu kapalı salonda düğüne devam edilebilir. Bu mekanların süslemeleri sade olabileceği gibi gelin ve damadın tarzını yansıtan detayların yansıtıldığı süslemeler de görülebilir.

Ankara açık hava düğün mekanlarında özellikle kır düğününde yepyeni bir uygulama ile çiftlerin beğenisini toplamaktadır. Şekerlemelerin, çikolataların, lokumların kısacası tatlıya dair ne varsa bir masa da bir araya konur. Böylece gelen misafirlere ikramlık olarak dağıtılabilir. Organizasyon sürprizleri bu kadar ile sınırlı değildir. Açık hava da eğlenceyi artırmak için renkli havai fişekler ile gösteriler düzenlenmektedir. Aynı zamanda renkli ve desenli balonların gökyüzüne bırakılması da diğer bir gösteridir.

Mardin Konağı - Ankara Düğün

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Her mevsimin kendi tadında olan düğün konseptleri, bahar ve yaz aylarında bir başka oluyor. Çünkü Ankara açık hava düğün mekanlarında manzara önemlidir. Küçük şehirlerde düğün genellikle meydanlarda veya belediyenin sağladığı alanlarda düğün yapılabilir. Ancak büyük şehirlerde düğün alanlarında seçenek çoktur. Mesela Ankara. İster doğa ile iç içe ister açık hava havuz başında ister restoran düğünlerinde mis gibi havada eğlencenin tadını çıkarın. Düğün yerinin seçimi çok önemlidir. Çünkü ailelerin ve çiftin hemfikir, huzurlu olmalarındaki kilit noktadır. Birbirinden farklı düğün çeşitleri vardır. Ankara açık hava düğün de bunlar arasındadır.

Ankara açık hava düğün çeşitleri arasında restoran düğünleri de bulunmaktadır. Restoranlar kapalı olabileceği gibi açık alan olarak bahçe, taraş, balkon gibi alanlarda açık havada düğün keyfi yaşatan seçeneklerdendir. Yemek çeşitleri, kapasite konusunda avantajlara sahiptir.

Ankara açık hava düğün mekanları, şehrin karmaşık yapısına rağmen huzur bulacağınız, eğleneceğiniz mekanlardır. Ulaşım konusunda davetlilerin sıkıntı çekmeden, merkezi yerlerde oluşu, kısa sürede düğün alanına varmalarına olanak sağlamaktadır. Düğün yeri seçmek zorlayıcı olabilir ancak para konusundaki tutumlu olma girişimleri hepsinden zordur. Bütçeyi aşmadan ama bütün misafirleri de davet edebileceğiniz büyüklükte bir yerde düğün yapmayı hangi çift istemez ki? Ankara açık hava düğün mekanları, fiyat konusunda bütçenizi zorlamayacak mekanların başında yer alır. Ekonomik konuda karar alırken doğru adrestesiniz.

Düğünün neden bu kadar çeşitli olduğunu hiç düşündünüz mü? Çünkü düğün günü gelinin zarif, güzelliği, damat ile uyumu vb. konular önemliyken düğünün yapıldığı yer de önemlidir. Düğün konsepti, davetlilerin düğün alanına gelmesi gibi konular birbiri ile bağlantılıdır. Bu konu hakkında sizleri bilgilendirecek fikirler bu yazımızda olduğu gibi önceki yazılarımızda da rasyonel bir şekilde ifade ettik.