ANKARA AÇIK HAVA DÜĞÜN SALONLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA AÇIK HAVA DÜĞÜN SALONLARI

Sevdiğinizle yıllarca hayalini kurduğunuz o an yani düğün zamanı geldiyse, düğün hazırlıklarına başlamışsınız demektir. Düğününüz için gereken birçok hazırlıkları tamamlarken diğer bir yandan da düğün salonlarını konusunda karar vermeye çalışmak son derece tatlı bir heyecan yaşatmaktadır. Hele bir de düğün salonu tipine karar verme kısmı çok ayrı bir heyecan yaşatmaktadır çiftlere. Çünkü düğününü önceden gözünde canlandıran çiftler, her şeyin kusursuz olabilmesi için hazırlıkları da her seferinde tek tek gözden geçirmektedir.

Mardin Konağı - Ankara Düğün

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA







Kültürümüzde düğünler genel olarak oyunlu olarak düşünülüp ve bu şekilde bir organizasyon ayarlandığı için tutulacak düğün salonlarının da geniş ferah ve yüksek kat mesafesi olması istenir. Son zamanlarda çiftlerintercihi, açık hava düğün salonları olmakta ve tercih listesinin ilk sıralarında yer almaktadır. Özellikle ilkbahar, yaz ve sonbaharın aylarının belirli dönemleri için açık hava düğün salonları son derece makul bir tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Ankara ülkemizdeki şehirlerarasında belki de en bol imkânlara sahip olan ender şehirlerimizden biridir. Bu durum düğününüz için de geçerlidir. Tutacağınız düğün salonunuz için her bütçeye uygun onlarca farklı düğün salonu bulma imkânı bulunmaktadır. Ankara açık hava düğün salonları da Ankara'da rahatlıkla bulabileceğiniz düğün salonları türlerinden sadece biridir. Birçok sebepten dolayı çiftler düğünlerinin açık hava düğün salonlarında yapılmasını istemektedir. Belki de açık hava düğün salonunun bu denli tercih edilmesinin sebebi; Ankara'nın merkezinde kır havasında tamamen doğal güzellikler eşliğinde muhteşem bir düğün merasimi yapma imkânını size sunmasından kaynaklanmaktadır.

Ankara açık hava düğün salonu bazı çiftlerin tercihinde ikilemlere sebep olabilmektedir. Çiftler haklı olarak hava muhalefeti nedeniyle bir ömür bekledikleri bu eşsiz günün kabusa dönüşmesini istemiyorlar. Bu sebeple Ankara açık hava düğün salonlarının bazılarında dev üst kapatma sistemleri kullanarak hiçbir endişeye yer bırakmaksızın düğün gününüzün en muhteşem şekilde geçmesini sağlamaktadır. Aslına bakılırsa bu sistem hem çiftlere hem de davetlilere anlık olarak hem açık hava düğünü hem de kapalı düğün salonu konforu sunabilmektedir. Diğer bir yandan genel olarak açık hava düğün salonları şehir gürültüsünden ve kalabalığından uzak, doğayla iç içe bir düğün organizasyonları sunmaktadır. Fakat Ankara açık hava düğün salonlarının bazıları şehirden uzak olsalar da bazıları tam olarak şehir merkezi olarak belirtilen bölgelerde yer alması sebebiyle ulaşım konusunda oldukça kolaylıklar sağlamaktadır.

Ankara Açık Hava Düğün Salonları

Ankara'da hizmet veren düğün salonları içerisinde en çok tercih edilir hale gelen açık hava düğün salonları her ne kadar teknolojik olarak son noktalarda olsa da hizmette eksiklik barındırmasa da hala günümüzde birçok çiftin ilgisini çekmemekte ya da temkinli yaklaşmaktadır. Haklı olarak bazı sıkıntıların yaşanabileceği konusunda uzak dursalar da açık hava düğün salonu işletmecileri bu konuda aldıkları tedbirleri her bir çifte tek tek izah etmekte ve tedirgin olmalarının yersiz olduğunu açıklamaktadır. Peki ama açık hava düğün salonu için evlenecek çiftlerin çekinceleri nelerdir?

  • Hava muhalefeti: bu konuda söylenecek hiçbir söz yoktur. Çünkü havanın işi belli olmayacağı gibi yaz kış dinlemeden bir anda hava bozar ve eğer siz de hazırlıksızsanız düğün gününüz tam bir kâbus olacaktır. Tabi sadece bununla da kalmayarak davetlileriniz de memnuniyetsizliklerini belli edecek ve bu da sizin canınızın daha fazla sıkılmasına sebep olacaktır. Bu konuda açık hava düğün salonu işletmecileri akıllı üst kapatma sistemleri uygulayarak beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olduklarını belirtmekte ve en kısa sürede kapalı düğün salonu konforunu sizlere sunmayı vaat etmektedir.
  • Ses, ışık ve sahne sorunları: bu konuda çiftler haklı olarak açık havada ses akustiğinin, ışık gösterilerinin ve sahne hizmetlerinin kapalı salonlar kadar iyi olamayacağı yönünde bir düşünceye sahiptirler. Fakat gelişen yeni teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanan işletme sahipleri asla ses akustiğinde sıkıntısı olmayacak şekilde ses sistemleri tercih etmektelerdir. Ayrıca ışıklandırma konusunda da yine ses sistemleri gibi son teknoloji ışık sistemleri ile düğününüze muhteşem bir görsel şölen katacaklardır. Bunun yanı sıra açık hava düğün salonlarında havai fişek gösterileri ile de eşsiz bir düğün deneyimi sizleri beklemektedir.
  • Otopark sorunu: otopark sorunu hızla büyüyen ve kalabalıklaşan şehirlerde sürekli olarak karşımıza çıkan bir sorundur. Bu sebeple düğün gibi özel bir günün otopark sorunu yüzünden mahvolmasını hiç kimse istemez. İşte tam da bu nedenle açık hava düğün salonları otoparkı da bünyesinde bulunduran mekanlar olarak inşa edilir ve davetlilerine asla otopark sorunu yaşatmamak üzere tasarımlar yapılır. Tabi yine de düğün salonuna karar verirken bu konuyu da görüşmenizde fayda vardır.
  • Ulaşım sıkıntısı: tıpkı otopark sorunu gibi ulaşım sıkıntısı da büyük şehirlerin gerçeklerinden biridir. Özellikle bir de şehir dışında bulunan açık hava düğün salonlarına ulaşım biraz daha sorun haline gelebilmektedir. Toplu taşıma araçlarının belirli bir yere kadar gidebilmesi ya da bulunamayan adresler ulaşımın önündeki en büyük engellerdendir. Bu sebeple çiftler düğün salonu ayarlarken ulaşım konusunu asla göz ardı etmemelilerdir.
Aslına bakılırsa her ne kadar bu konular sorun gibi görünse de Ankara açık hava düğün salonu işletmecileri bu konularda oldukça tedbirli olarak davetlilerine hizmetler vermektedir. Hizmet konusuna değinmişken açık hava düğün salonlarında çiftlere ve davetlilere ne gibi hizmet içerikleri sunulduğuna göz atmadan geçmek olmaz. Öncelikli olarak Ankara açık hava düğün salonları hizmet içerikleri olarak birazdan maddeler düğün salonları arasında değişiklik gösterebilir. Bu sebeple sizler düğün salonunu ayarlarken yetkililerden bu hizmet içerikleri hakkında bilgi almanız çok daha uygun olacağı gibi daha sonradan eksikliklerle karşılaşmanıza mâni olacaktır.

Çiftlerin açık hava düğün salonlarını tercih etme sebeplerinden biri nitekim oldukça geniş bir alana sahip olması ve salonlardan çok daha fazla bir davetli kapasitesine sahip olabilmesidir. Bunun yanı sıra otopark sorununda da bu nispette yok denecek kadar çözüme gidilmiştir. Ayrıca bunlara ek olarak Ankara açık hava düğün salonlarında çiftlere ve davetlilere genel olarak sunulan başlıca hizmetleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Ankara Açık Hava Düğün Salonları

  • Yemek ve içecek servisi
  • Aynı anda birden fazla düğüne imkân sağlar
  • Catering firması getirebilme imkânı
  • Engelli girişi bulunması sayesinde davetlilerinizi rahatça ağırlayabilirsiniz
  • Fotoğrafçı hizmetleri bulunduğu gibi isterseniz kendi düğün fotoğrafçınızı da getirebilme imkanına sahipsiniz.
  • Afterparty alanı
  • Düğün salonu organizatörü olmasının haricinde isterseniz kendi düğün organizatörünüzü de getirebilme imkânınız bulunmaktadır.
  • Işık, ses ve sahne hizmetleri en gelişmiş sistemler ve son teknoloji ürünleri kullanılmaktadır.
  • Yiyecek ve içecek menüsünde istediğiniz gibi değişikliğe gidebilir veya özelleştirebilirsiniz.
  • Organizasyon sorumlusu
  • Vale hizmetleri
  • Havai fişek gösterileri ile gecenin ilerleyen saatlerinde daha güzel bir ışık şöleni sunulur.
Bu saydığımız hizmet içerikleri sadece en çok sorulan bazı içeriklerdir. Çok daha fazlasına Ankara açık hava düğün salonları organizatörleri ile görüşerek ulaşabilirsiniz. Böylece en doğru bilgilere doğrudan ulaşabilme imkânı da bulabilirisiniz. Ayrıca daha önceden de belirttiğimiz gibi Ankara imkanların şehri olmuştur her zaman. Bu sebeple hayalinizde ki düğünü hayalinizdeki düğün salonunda yapabilirsiniz. Yani her bütçeye uygun her tür düğün salonu bulabilmek mümkündür Ankara'da. Ayrıca hizmet içeriklerine göre de değişiklik gösterebileceğini de göz önünde bulundurduğunuzda size en uygun olacak şekilde açık hava düğün salonları hizmet içeriklerini de kendinize en uygun şekilde belirlemeniz mümkündür.

Ankara açık hava düğün salonları denildiği zaman, her ne kadar akıllara klasik bir şekil düğün salonu ya da kır düğünü gibi bir görüntü canlanıyor olsa da aslında durum biraz daha farklıdır. Yani Ankara açık hava düğün salonlarında dizayn ve dekorlar, sahne uyarlaması ve çevre düzenlemesiyle birlikte tam bir doğa harikası ortamda profesyonel bir mekânda düğün imkânı sunulmaktadır. Ayrıca personeller güler yüzlü ve bir o kadar işlerinde iyi oldukları gibi hızlı servis ile de davetlilere olabildiğince kaliteli hizmet sunulmaktadır. Aslına bakılırsa garsonların seri ve olabildiğince aktif olmaları davetlilerinizin de düğününüzden memnun kalmaları anlamına gelmektedir.

Açık hava düğünleri denildiği zaman akıllara gelen bir diğer husus ise içecek menüsüdür. Eğer düğününüzde alkolmenüsü de olsun istiyorsanız yukarıda belirttiğimiz menü içeriği belirleme konusunda isteyen davetlilere alkollü içecek ikramı yapılırken diğer davetlilere alkolsüz içecek servisleri yapılabilmektedir. Bu konuda çiftlerin belirleyeceği kriterler doğrultusunda istenildiği gibi bir ikram menüsü oluşturmak mümkündür. Bu sayede evlenecek çiftlerin mutluluğu kadar davetliler de keyifli zaman geçirme imkânı da bulabilecektir.