ANKARA NİKÂH MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA NİKÂH MEKÂNLARI

Evlenmek için tüm hazırlıklarınızı tamamlayıp tek eksik nikâh salonu mekânları arasında seçim yapmak kaldıysa işiniz bir hayli zor demektir. Çünkü Ankara nikâh mekânları çeşitleri konusunda bir hayli zengin bir şehirdir. Bu sebeple nikâh salonu mekân seçimi yapılırken eşler son derece kararsız ve arada kalmaktadırlar. Birçok birbirinden güzel nikâh salonu vemekânlarının yanı sıra birde çiftlere ve davetlilere nikâh merasimi sırasında sunulan hizmetlerin de oldukça büyük önemi vardır. Ankara nikah salonları da çiftlerin düğün yapabilecekleri en gözde mekanlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kültürümüzde nikâh, düğün merasiminin hemen öncesinde yapılır ve ardından da düğün organizasyonuna geçilir. Yani önce nikâh kıyılır ve hemen ardından da düğün organizasyonu yapılır. İsteyen çiftler nikâhlarını, nikâh dairesinde yapabildikleri gibi bazı çiftler ise düğün salonunda önce nikâh kıyma işlemi yaptırarak ardından düğün organizasyonuna geçmektedir. Böylece iki işlem tek bir mekânda tamamlanış olur ve davetlileriniz de sizin bu en mutlu anınıza bizzat şahitlik etmiş olurlar.

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Mardin Konağı - Ankara Düğün

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Gülden Kazancı Güzellik Salonu

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi 61/3E Ledalife Bağlıca - Ankara






Geçmişten günümüze yapılan binlerce düğün için tercih edilen mekânlardan biri olan nikâhmekânları günümüzde halen etkisini hiç kaybetmeden sürdürebilmektedir. Fakat belirtmemiz gerekir ki nikâh salonları da diğer düğün mekânları gibi son teknolojiye ayak uydurarak çiftlere ve davetlilere daha iyi imkânlar ve rüya gibi nikâh organizasyonları imkânı sunmaktadır. Ayrıca maddi anlamda da diğer düğün mekanlarına nazaran daha uygun fiyatlarda ve bütçenize en uygun koşullarda nikah mekânı bulabilmeniz de mümkündür. Aslına bakılırsa çiftlerin nikah mekanlarını tercihlerinde ki ilk sebep kesinlikle bütçelerine en uygun mekanlar olmalarıdır. Diğer düğün mekânlarına nazaran daha uygun fiyatlara aynı imkânlara sahip olabileceğiniz ender düğün salonlarından biridir Ankara nikâhmekânları. Hal böyle olunca da birçok çiftin ilk tercihi yine Ankara nikah mekanları olmaktadır.

Çiftlerin öncelikli olarak karar vermeleri gereken en önemli nikâh detayı nitekim nikâhmekânıdır. Çünkü tüm organizasyonlar, düğün pastasından, düğün pastasına kadar ve hatta salon dekoru bile tamamen düğün mekanıyla alakalı olarak tercih edilir. Bu sebeple hayalinizde ki düğünü belirleyip ona göre bir mekân belirlemeniz daha uygun olacaktır. Ama yine de ne tür bir düğün hayal ederseniz edin Ankara nikah mekanlarında hayalinizde ki düğünü kolaylıkla yapabilirsiniz. Mesela kır düğünü yapmak istiyorsanız fakat bütçenize uygun kır düğünü mekânı bulamadıysanız kesinlikle tercih etmeniz gereken düğün mekânı Ankara nikah mekanlarıdır. Çünkü birçok nikâhmekânlarında açık ve kapalı düğün salonları müşterilere sunularak yeşillikler arasında kır düğünü ya da kapalı salon düğünü yapma imkânı bulabilmektedirler.

Ankara Nikâh Mekânları

Yemek konusu düğünlerin vazgeçilmezidir. Her ne kadar pastalı düğünler yapılsa da genel olarak yemekli düğünler daha çok tercih edilmektedir. Bu sebeple de düğün yemeği menüsü kavramı ortaya çıkmaktadır. Fakat her türlü yemeği, her çeşit yemeği herkes yiyemez. Diyabetik yemek menüsü, çocuk yemek menüsü olarak ayarlayabileceğiniz gibi kırmızı et yemekleri ya da beyaz et yemekleri olarak ta istediğiniz gibi yemekleri organize etmeniz mümkündür. Yemeklerinizin yanı sıra düğün pastasının davetlilere ikramı her türlü içecek, gazlı ya da gazsız içecekler ve her türlü meşrubatların ikramı söz konusudur. Aslına bakılırsa menü özelleştirme imkânı ile isterseniz yemek menünüzü, isterseniz de içecek menüsünün içeriğini istediğiniz gibi özelleştirme imkanına sahipsiniz. Ayrıca içecek menünüzü özelleştirerek alkollü içeceklerin servisini de yaptırabilmeniz mümkündür. Davetlilerinize alkollü içecek servisi de yaptırabilirsiniz. Tabi bu alkollü içeceklerin menüsünü de özeleştirerek hangi içeceklerin olmasını istiyorsanız önceden belirleyebilirsiniz. Sadece bununla da sınırlı kalmayarak içeceklerinizin hangi aralıklarla servis edileceğini de belirleyebilirsiniz.

50 ila 250 kapasiteye kadar davetli kabul edebileceğiniz özel teras düğünü yapabileceğiniz gibi 750 ila 2000 kişiye kadar davetli kapasitesine sahip yeşillikler arasında bahçe düğünü de yapabilirsiniz. Ayrıca tüm bunları Ankara'nın merkezi olarak bilinen yerlerde bulunan nikah mekanlarında kolaylıkla yapabilirsiniz. Birçok açıdan son derece avantajlı olan nikah mekanları için ulaşım da son olmaktan çıkıyor. Davetlilerinizin tüm toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşabileceği yerler olmasının yanı sıra hususi araçlarıyla da kolayca ulaşabilecekleri yerler olarak mekân yerleri tercih edilmiştir. Tabi hususi araçlar denilince akıllara doğal olarak ilk otopark sorunu gelmektedir. Ama kesinlikle içinizin rahat edeceği şekilde güvenlik kameralarıyla kontrol edilen ve bazı mekanlarda vale hizmetleri ile otopark sorununun üstesinden gelinmiştir. 200 araç kapasitesine kadar araç alabilen otopark hizmetleri sayesinde tüm davetlileriniz rahatlıkla ve aklı araçlarında kalmadan düğün organizasyonunuza katılabilirler.

Güler yüzlü ve profesyonel garsonlar sayesinde hızlı ve güler yüzlü bir hizmet hem sizi hem de davetlilerinizi beklemektedir. Her türlü ikramın en hızlı şekilde yapılması herkesi memnun edecektir. Davetlileriniz ne kadar kalabalık olursa olsun en hızlı servisi en kaliteli hizmeti personeller sürekli olarak davetlilerinize sunacaktır. Düğün organizasyonunuz başladığı andan itibaren her şeyin yolunda olması ve hiçbir hizmetin aksamadan düğününüzün sonuna kadar devam edebilmesi son derece önemlidir. Siz bu muhteşem anın yani hayallerinizde ki düğün anının keyfini çıkarırken düğünden önce belirlemiş olduğunuz hizmetlerin eksiksiz olarak profesyonel garsonlar tarafından yapılacaktır.

Ankara Nikâh Mekânları

Hizmetlerden bahsetmişken Ankara nikah mekanlarında sunulan düğün paketleri hizmeti içeriklerinin bazılarından bahsetmeden geçmek olmaz.

  • Düğün organizasyonu devam ederken çocuklarınızın daha keyifli zaman geçirebilecekleri çocuk oyun alanları
  • Yem yeşil doğa harikası yürüyüş yolu ile bahçe salonuna sahip olan nikah mekanlarında bahar ve yaz aylarında düzenlenen düğün organizasyonu size ve davetlilerinize keyifli bir düğün imkânı sunmaktadır
  • İsterseniz 50 ila 200 kişi arasında davetli listesi hazırlayarak teras düğünü de yapabilirsiniz.
  • Lüks ve gösterişli bir düğün organize edebileceğiniz gibi daha mütevazi bir düğün organizasyonu da yapabilmeniz mümkündür. Bu sebeple düğün organizasyon şirketlerinden biri ile anlaşmadıysanız nikah mekanlarının kendi bünyesinde hizmet veren organizasyon sorumluları ile hayalinizdeki düğün gereceğe dönüştürülebilir.
  • Düğün fotoğrafçılığı da oldukça önemlidir. Çünkü herkes yıllar geçse de o muhteşem anları tekrar tekrar yaşamak ister. Bu sebeple nikah mekanlarına göre değişiklik gösterse de yine de Ankara nikah mekanlarında isterseniz size özel düğün fotoğrafçısı hizmeti de isteyebilirsiniz. Sadece fotoğrafçılık olarak düşünülmemesi gereken bir konudur. Yani düğün videonuzun baştan sona kaydedilmesi ve düğün fotoğrafları gibi detayları belirleyebileceğiniz bir hizmet paket olarak çiftlere sunulmaktadır.
  • Engelli girişi sayesinde davetlilerinizi hiçbir engel yaşamadan davet edebilir ve ağırlayabilirsiniz.
  • Düğün öncesi menü tadım hizmeti sayesinde yemek ve içecek menüsü tadımı yapabilir ve istediğiniz gibi özelleştirmeleri yapabileceğiniz gibi istemediklerinizi liste dışı bırakabilirsiniz.
  • Nikah mekanlar doğrudan düğün salonu olarak dizayn edildiği için ses sistemleri, ışık sistemleri, kamera sistemleri ve sahne hizmetleri sayesinde en kaliteli ve son teknoloji ürünleri ile muhteşem bir düğün keyfi hizmeti sizlere sunulmaktadır.
  • Organizasyon sorumlusu ile düğününüz son bulana kadar tüm detayların eksiksiz ve kusursuz olarak yerine getirilmesi sağlanmaktadır.
  • Karşılama kokteyli ile davetlilerinizi karşılayabilirsiniz. Böylece davetlilerinize çok daha güzel bir karşılama hizmeti sunmuş olursunuz.
  • Profesyonel garson hizmetleri sayesinde daha güler yüzlü ve daha hızlı hizmet imkânı sunulmaktadır.
Bu saydığımız hizmetler ve çok daha fazlası düğün paketleri olarak çiftlere sunulmaktadır. Bu paketlerde içeriğe göre ücretler belirlenir. İstediğiniz paketi seçebilir ve özelleştirebilirsiniz. Yani istediğiniz hizmeti ekleyebilir, istemediklerinizi paketten çıkararak bütçenize en uygun düğün organizasyonunu gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Tabi burada belirttiğimiz genel hizmet paket içerikleri Ankara nikah mekanlarında çiftlere sunulan genel hizmetlerden bazılarıdır.

Ankara tüm imkanların seferber olduğu bir şehirdir. Yani eğer düğün yapmak istiyorsanız ve düğününüzü nikah salonunda yapmak istiyorsanız bütçenize göre de muhakkak bir nikah salonu bulabilmeniz mümkündür. Tabi daha öncede belirttiğimiz gibi nikah salonu ücretleri, seçtiğiniz hizmet içeriklerine göre değişiklik göstermektedir. Ama her ne olursa olsun açık hava ya da salon düğünü konusunda en uygun fiyatlara sahip düğünü,nikâh salonlarında yapabileceğiniz bir gerçektir. Aslına bakılırsa Ankara'da neredeyse her semtte ve her mahallede nikah salonları çiftlere bu en mutlu günlerinde kapılarını açmaktadırlar. Önemli olan sizin istediğiniz lüks ve ihtişama uygun bir mekân belirlemektir. Bunun haricinde nikâh mekânını hangi semt ve mahallede tuttuğunuz da bu fiyatları etkileyecek en önemli konulardan biridir. Diğer bir yandan Ankara'nın merkezi yerlerini tercih edebileceğiniz gibi Ankara'nın dışında bir nikâh mekâ nı da tercih edebilir ve her şeyden uzak bir düğün organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.