ANKARA KIR DÜĞÜN SALONLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA KIR DÜĞÜN SALONLARI

Her mevsime göre düğün sezonu vardır. Yaz mevsimine özgü düğün konsepti en çok tercih edilenlerdendir. Havaların ısınması ile düğün hazırlıkları başlar. Yaz aylarında en çok ilgi gören düğün konsepti; kır düğünüdür. Kır düğünü denilince akla açık hava, yeşillikler, renkli çiçekler ile donatılmış bir düğün yeri gelir. Kapalı düğün salonlarını soğuk bulan gelinler, değişik ve renkli bir konsept isterler. Çiçeklerin ve yeşillerin bir bütün oluşturduğu yerde düğün programlarına yönelirler. Ankara kır düğün salonları, çiçeklerin açması, havaların ısınmaya başlaması ile gelinlerin fırsata çevirdiği düğün alanlarıdır.

Şehrin kalabalık yapısı, trafiği, beton yapılarından sıkıldıysanız Ankara kır düğün salonları ile rüyalarınızdaki düğünü gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü mavi ve yeşilin tonları ile beton yapılardan uzakta, doğanın kalbinde bulacaksınız kendinizi. Havuz ile ortama hoş bir görüntü kazandırılmıştır. Güneşin gökyüzünde parıldarken, düğün atmosferi eğlenceli müzikler ile ısınacaktır. Ankara'nın merkezinde olmasına rağmen, kalabalıktan ve gürültüden eser yoktur. Mutluluğun ve eğlencenin zirvede olduğu bir düğün istiyorsanız Ankara kır düğün salonlarına bekleriz.



Havaların ısınması ile beraber kır düğünü gibi açık mekanlar tercih edilir. Çünkü hava şartları düğün yeri seçiminde büyük rol oynar. Eğer düğün tarihiniz yaz mevsimine denk geliyorsa düğün yeri seçerken oldukça rahat edeceksiniz demektir. Birbirinden renkli ve hoş kokulu çiçekler ile Ankara kır düğün salonları canlanır. Gündüz istiyorsanız güneşin ışıltısı, akşam için yıldızın ve ayın gökyüzünde parladığını görebilirsiniz.

Ankara kır düğün salonlarının en büyük özelliği dekorasyon amaçlı kullanılan çiçeklerin mevsiminde yetişen, taze ve canlı olmalarıdır. Böylece ortama natürel bir görüntü, bir hava katmaktadır. Kusursuz gelinlik seçiminiz, etrafa yayılan canlı çiçek kokuları ve davetlilerin memnun bakışları sorunsuz bir düğün günü yaşatacaktır.

Bahçelerin özel süs bitkileri ve çiçekleri ile donatıldığı, havuz vb. tasarımlar ile dizayn edildiği kısacası en güzel bahçelere sahip Ankara kır düğün salonlarından birini seçebilirsiniz. Yaz ayları hep güneşli mi geçer. Herhangi bir aksilik, yağmur veya rüzgâr gibi hava koşullarına karşı Ankara kır düğün salonları önlemini almıştır. Çünkü beklenmedik durumlara karşı önlemler ile düğün gününün aksaklıklara uğramasına izin vermemektedir.

Ankara kır düğün salonlarında bir düğün hayal ediyorsanız gelinlik seçiminizi de bu mekanlara uygun olarak yapmalısınız. Yani yerleri süpüren uzun etekli gelinlik yerine boyu kısa bir gelinlik tercih edilebilir. Yine uçuş uçuş bir etek olabilir. Çiçek detayları, danteller gelinliğe hareket katar. Taç için çiçekler ile bezeli bir taç olabilir. Bu durumda artık duvak kullanmaya gerek kalmayacaktır. Aslında düğün yeri seçimi gelinliğinizin modelini belirlemenizde de yardımcı olmaktadır. Çünkü gelinlik modelleri sayısızdır ve seçim yapmak bir hayli zordur. Konsept ile uyumlu olmak gerekir. Ankara kır düğün salonlarının temasına uyumlu bir çift olabilirsiniz.